Élettársát és annak 10 hónapos gyermekét bántalmazta egy férfi Kárpátalján, egy rendőrt is megsebesített

A munkácsi járási Volóc község 21 éves lakosa hívta a rendőrséget, és bejelentette, hogy élettársa bántalmazta őt és 10 hónapos gyermekét és most is rettegésben tartja.

A járőrrendőrség munkatársai a helyszínen rátaláltak a 20 éves elkövetőre, aki testi sérüléseket okozott a bejelentőnek és kiskorú gyermekének. A támadó agresszíven viselkedett, és kés volt nála. A rendőrök megpróbálták lecsillapítani az férfit, de az nem reagált a rendfenntartók követeléseire, és késsel kezdte fenyegetni őket is. Az intézkedés során az elkövető egy rendőrt megsebesített. Utóbbinál az orvosok több sebet diagnosztizáltak a kezén, az ujjain varrni is kellett a sérüléseket. A nőnek és a kisgyermeknek zúzódásai vannak.

Az elkövetőt őrizetbe vették és ideiglenes fogdába helyezték. Tette szándékos könnyű testi sértés okozásának minősül. A nyomozók ezen túlmenően a bűnüldöző szerv alkalmazottja ellen szolgálati feladatainak ellátásával összefüggésben elkövetett szándékos testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást. A fogvatartottat akár 5 év börtön is fenyegeti. (Kárpátalja)