Viktor Baloga folytatta magyarellenes kirohanásait

Viktor Baloga folytatja magyarellenes kirohanásait, ezúttal Petei Juditot, a KMKSZ-frakció képviselőjét célozta meg, s azzal vádolta, hogy megosztott egy „Isten óvja Kárpátalját” feliratú fényképet, melyen megyénk egy része piros-fehér-zöld színnel volt ábrázolva - írta a Kárpát.in.ua.

A képviselőasszony közösségi oldalán reagált a történtekre. A bejegyzést teljes egészében közöljük:

„Viktor Baloga oroszbarát képviselő ma ismét megmutatta, hogy egy marginális személy, aki elvesztette realitásérzékét. Az orosz mankurt által megalkotott és terjesztett hamisítvány egy állítólagosan általam megosztott, Kárpátalját magyar zászlóként ábrázoló képről csak az idegengyűlölő és szexista bensőjét mutatja meg.

Megértem, hogy Viktor Baloga nem tud beletörődni, hogy egy egyszerű nő nyíltan kiállt ellene, és felnyitotta a közösség szemét a képviselő ukránellenes tevékenységére, amit az utóbbi időben erőtlenül próbál eltitkolni a magyarokra gyakorolt nyomással.

Azonban sem én, sem más kárpátaljai nem tartunk ezektől a támadásoktól. A fenyegetőzés velem, mint nővel és képviselővel szemben nem más, mint gyenge próbálkozás, hogy megfélemlítse azokat, akik nem értenek egyet a térségünkben élő oroszbarát képviselők totalitárius életelveivel.

Viktor Medvedcsuk, Janukovics korabeli miniszter volt párttagja, aki más orosz ügynökökkel együtt dolgozott a Miniszteri Kabinetben, ahol akkoriban csak orosz hivatalnokok kaptak helyet, aki meghívott vendég volt Putyin és más nemzetközi bűnözők ünnepségein, s közeli társa az RNBO szankciói alatt álló csempészeknek, nem tud oroszbarát légkört teremteni Kárpátalján.

Viktor Baloga, aki ideiglenesen bitorolta a Munkácsi kistérségben a hatalmat, úgy véli, hogy vidékünk más közösségeiben is magához ragadhatja azt. Azonban a kárpátaljaiak már régóta tudják, kik az oroszok képviselői a térségben.

Ismételten felkérem elnökünket, Volodimir Zelenszkijt, hogy állítsa le Viktor Baloga ukránellenes tevékenységét, amely lejáratja Ukrajnát a nemzetközi platformon, és destabilizálja a békés Kárpátalja helyzetét!

Dolgozzunk tovább közös győzelmünkért! Dicsőség Ukrajnának! Dicsőség a hősöknek!”

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: