Egészségügyi dolgozókat tüntettek ki Beregszászban

A hírt Babják Zoltán polgármester közölte hivatalos Facebook-oldalán.

„Idén először ünnepeljük az egészségügyben dolgozók szakmai ünnepét július 27-én. Ez egy új dátum, melynek alkalmával bátor és megtörhetetlen medikusaink előtt tisztelgünk.

E napon szeretném kiemelni elkötelezettségüket az emberéletek megmentése terén – bárhol és bármikor. Ezt bizonyították a háború és harcok ideje alatt is. Hiszen sokan önök közül a fronton tevékenykednek, s nap mint nap életeket mentenek a légiriadó-jelzések alatt.

Az ünnepségen a több éves lelkiismeretes munkáért, a kiváló szakértelemért és lelkiismeretes munkavégzésért a városi tanács díszoklevelében részesítettem a Beregszászi Alapellátási Központ munkatársait, Gaál Gézát, Diana Iliket, Szvitlana Franc-Ivaninát, valamint a Linner Bertalan Beregszászi Járási Központ Kórház dolgozóit, Papp Erikát, Volodimir Bucskát, Olena Muskát, Marija Szovbant és Rosztiszlav Dovhenkát.

Hálás vagyok, hogy ebben az országunk számára nehéz időszakban továbbra is kistérségünkben dolgoznak és lelkiismeretesen végzik munkájukat lakóink érdekében. Köszönettel tartozunk, hogy lakosainkon kívül sérült katonáinkat is kezelik, s mellettük állnak a rehabilitáció során. Ez egy nagyon fontos feladat! Ezért a helyi önkormányzati szervek munkája is arra irányul, hogy megkönnyítse és komfortosabbá tegye munkakörülményeiket.

Szakmai ünnepük alkalmából egészséget, Isten áldását, sok türelmet és kevesebb beteget kívánok Önöknek. Kerüljék el önöket a nehézségek, s a lehető leghamarabb köszöntsön be az Önök életébe is a béke. Kívánom, hogy a munka iránti elkötelezettségüket és kiváló szakértelmüket őszinte hálával és tisztességes fizetéssel jutalmazzák!” – olvasható a bejegyzésben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: