Egy ukrán férfi megölte és feldarabolta a vejét

A Zsitomir megyei Koroszteny egyik lakója horgászás közben ismeretlen férfi megcsonkított holttestére bukkant az Uzs folyóban, amiről azonnal tájékoztatta a rendőrséget. Az eset részleteit a TSZN ismertette a megyei rendőrségre való hivatkozással.

A rendfenntartók alig egy nap alatt kiderítették, hogy az áldozat a Korosztenyi járás Usomiri kistérségének 43 éves lakója. A férfit saját apósa ölte meg.

„A nyomozók gyanúja szerint egy 71 éves korosztenyi lakos lehet érintett a gyilkosságban. A férfi lakóhelyén számos, jogellenes cselekményre utaló bizonyítékot foglaltak le. Korábban a ház tulajdonosa igyekezett elleplezni a bűncselekményt és megszabadulni a holttesttől. Ennek érdekében részben feldarabolta azt. A kisebb részeket a ruhákkal együtt elégette a kemencében, a megcsonkított holttest többi részét pedig a folyóba dobta” – közölték a rendfenntartók.

A férfit őrizetbe vették, a Büntetőt örvénykönyv 115. cikkelyének 1. pontja (szándékos emberölés) alapján indult ellene eljárás. (Kárpátalja)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: