Magas rangú kitüntetésekben részesült Nagy Ferenc, a Nagydobronyi kistérség polgármestere

Nagy Ferenc, a Nagydobronyi kistérség polgármestere nemrégiben három kivételes elismerést vehetett át, melyek kiemelik szolgálatait és elkötelezettségét mind a helyi közösség, mind pedig Ukrajna védelme és fejlődése terén – tájékoztattak a jeles eseményekről a Nagydobronyi kistérség közösségi oldalán, vette észre a Kárpáti Igaz Szó.

Mint írták, az első oklevelet Viktor Mikita kormányzó nevében Vaszil Ivancso, a Kárpátaljai Megyei Katonai Közigazgatás helyettes vezetője adta át. Ez az elismerés külön kiemelte Nagy Ferenc szakmai felkészültségét és az önkormányzat fejlődéséhez való hozzájárulását, valamint köszönetként szolgált az Ukrán Fegyveres Erők támogatásáért nyújtott segítségért

A második kitüntetést Ihor Tiscsuk, a járási hadkiegészítő parancsnokság vezetője adta át az ungvári garnizon parancsnoka, Andrij Szavcsuk nevében. Ez az elismerés kiemelte Nagy Ferenc elkötelezettségét az önkormányzat fejlődése és Ukrajna védelmi képességének támogatása iránt.

A közleményben kiemelték, hogy Nagy Ferenc a hazaszeretet és az Ukrán Fegyveres Erők támogatásáért szintén elismerésben részesült Valerij Zaluzsnijtól, az Ukrán Fegyveres Erők főparancsnokától. Mint írták, ez a kitüntetés kifejezi a polgármester elkötelezettségét és hűségét az ország védelme és a fegyveres erők támogatása iránt. Eme elismerő oklevelet szintén Ihor Tiscsuk, a járási hadkiegészítő parancsnokság vezetője adta át.

A Nagydobronyi kistérség közleményében hangsúlyozta, ezek az elismerések nemcsak Nagy Ferenc személyes elismerései, hanem a térség és a lakosok közös eredményei is, melyek bizonyítják a polgármester és az önkormányzat munkatársainak elkötelezettségét a közösség és az ország fejlődése iránt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: