Egy 7 éves fiú szándékos gyújtogatása okozott tüzet egy kijevi bevásárlóközpontban, hárman megsérültek

Egy 7 éves fiú szándékos gyújtogatása okozta a kijevi Koszmopolit bevásárlóközpontban keletkezett tüzet, amelyben hárman megsérültek – közölte az Ukrajinszka Pravda hírportál a kijevi rendőrség sajtószolgálatára hivatkozva.

A rendőrségi közlés szerint az ukrán főváros Szolomjanka kerületének egyik bevásárló- és szórakoztató komplexuma játszószobájában keletkezett tűzről szombat este érkezett bejelentés a rendőrségre. A helyszínre rendőröket, mentőket és tűzoltókat irányítottak. A bevásárlóközpont látogatóit idejében evakuálták, a vásárlók komolyabb sérülést, kárt nem szenvedtek - tudatta a Kárpát.in.ua.

„Ezt követően a rendőrség a helyszíni szemle és a belső térfigyelő kamerák felvételeinek vizsgálata során a bevásárlóközpont biztonsági szolgálatával együttműködve megállapította, hogy a tüzet egy 7 éves fiú szándékos gyújtogatás okozta, a gyerek a játékterem látogatója volt.

A szülőket a gyermekkel együtt tanúvallomás tételére már beidézték a Szolomjanka kerületi rendőrkapitányságra. Az ügyben a büntetőtörvénykönyv 194. cikkelyének 2. része alapján indult büntetőeljárást a nyomozók a meghatározott tényállás szerint folytatják vagyoni kár szándékos okozása címén.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: