Esős idő várható a héten Kárpátalján

A Kárpátaljai Megyei Hidrometeorológiai Központ előrejelzése szerint a héten csapadékos idő várható - írta a Kárpátalja ma.

Kedden hajnalban, reggel többfelé várható eső, a hegyekben havas eső, majd nyugat felől átmenetileg csökken a felhőzet. A szélerősség 15-20m/-os lehet. A levegő hőmérséklete éjszaka 0–5 °C, nappal 2–7 °C körül alakul, a hegyvidéki területeken fagypont alatt lehet a hőmérséklet.

Szerdán marad a borongós idő. A hegyvidéki területeken hóvihar is előfordulhat. Több alkalommal eredhet el az eső. A levegő hőmérséklete éjszaka 1–6 °C, nappal 4–9 °C, a hegyvidéki területeken 0 °C körül alakul.

Csütörtökön erősen felhős, párás időre számíthatunk. Inkább a hegyvidéki területeken számíthatunk újabb csapadékra. Éjszaka 0–5 °C, nappal 4–9 °C körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken továbbra is felhős, borult idő várható. Többfelé várható csapadék, mely az eső mellett a megye keleti területein már egyre inkább havazás lehet. A levegő hőmérséklete éjszaka -2 °C-ig süllyed, nappal 1–6 °C között ingadozik majd, míg a hegyvidéki területeken fagypont alatt marad a hőmérséklet. (Fotó: Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: