Videón, ahogyan Lvivben toborzók erőszakkal őrizetbe vesznek egy férfit, és beszállítják a hadkiegészítő parancsnokságra

Az interneten terjedt egy videó, amelyen a Lviv megyei területi toborzási és szociális támogatási központ alkalmazottai erőszakkal őrizetbe vesznek egy férfit, és beszállítják a hadkiegészítő parancsnokságra, de az illetékes hatóság máris vizsgálatba kezdett – számolt be az RBK-Ukrajina hírportál a Lviv megyei területi toborzási és szociális támogatási központ sajtószolgálatára hivatkozva.

Telegram-csatornák közlése szerint Lvivben egy férfit szemtanúk előtt vettek erőszakkal őrizetbe. Ezt követően a Lipinszki utcai hadkiegészítő parancsnokságra vitték - írta a Kárpát.in.ua. Konkrétan azt lehet tudni, hogy a férfi Kijevből érkezett Lvivbe. A területi toborzási és szociális támogatási központban átesett a katonaorvosi vizsgálaton, és már másnap reggel a Rivne megyében található gyakorlótéren találta magát.

„A közösségi médiában információ terjed a civil lakosság és a katonai egyenruhás állampolgárok közötti konfliktushelyzetről. A Lviv megyei területi toborzási és szociális támogatási központ parancsnoksága intézkedik az eset körülményeinek feltárása érdekében. Hatósági vizsgálatot rendeltek el az ügyben” – áll a Lviv megyei területi toborzási és szociális támogatási központ sajtószolgálatának a jelentésében.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: